inMotion

Najčešće postavljena pitanja

Zašto se prijaviti na naš oglas?

Ukoliko ste zainteresovani da se okušate u radu kao Transport Koordinator i imate želju da radite sa nekim od najvećih kompanija u SAD-u, prijavite se odmah. Vaš pozitivan stav, spremnost da radite i učite samostalno ili blisko sa vođom tima kako biste našu priču učinili još većom, čine vas idealnim kandidatom za ovaj posao. Također, ukoliko volite malo duže da spavate, ovaj posao je odličan za Vas jer je naše radno vrijeme usklađeno sa SAD-om.

Šta možete očekivati ​​od inMotion?

Radom u našoj kompaniji možete izgraditi karijeru i ostvariti svoje ciljeve, naučiti nove stvari, upoznati mlade entuzijastične kolege u vašem okruženju i odrediti koju količinu novca želite da zaradite.

Kako možete zaraditi više novca ili biti unaprijeđeni?

Trudimo se prepoznati potencijal naših zaposlenika prateći njihov rast. Veoma nam je važno da su naši zaposleni svjesni da se trud i predanost isplate. Imajući ovo na umu, mi osiguravamo da naši zaposlenici dobiju postotak na platu ili napreduju u neki od drugih odjela. Ko zna! Možda bi upravo vi mogli biti naš novi zaposlenik godine. Ne gubite vrijeme!

Prijavite se već danas i saznajte!