inMotion
u suradnji sa

TC Akademija

sample33

Nagrade

sample33

Recenzije

sample33

Dan Otvorenih Vrata

sample33

TC Akademija

TC Akademija

TCAcademy je najnoviji projekat koji inMotion realizuje u saradnji sa MarketMakers-ima, sa ciljem da obuči nove transport koordinatore, i opremi ih znanjem i vještinama potrebnim za karijeru u transport koordinaciji. Polaznici akademije će imati priliku da rade na američkom tržištu, unaprijede prodajne i pregovaračke vještine, dok će uz to raditi u odličnoj i opuštenoj atmosferi.

Dani otvorenih vrata

Kako bismo svima pružili mogućnost da dobiju izvorne informacije o svijetu transport koordinacije, odlučili smo organizovati Dan otvorenih vrata, kada svi mogu doći i posjetiti kompaniju. Prvi dan otvorenih vrata smo održali 13. Septembra, i održavat će se redovno, svakog drugog petka u mjesecu. Za više informacija o samom događaju, posjetite naše profile na socijalnim mrežama.

Giveaway

Svi polaznici akademije će imati priliku da učestvuju u našem giveawayu, gdje ćemo najaktivnije i najbolje polaznike nagraditi svake druge sedmice. Giveaway će početi u posljednjoj sedmici septembra, a nagrade su raznovrsne, kao i aktivnosti koje se boduju, stoga pratite naše društvene mreže kako biste mogli učestvovati u istom.